Cherry Blossom Flowers zijn waarschijnlijk het meest aantrekkelijke kenmerk van de sierstruiken. Bloemen op kersenbloesems zijn zeer opzichtig bloeiende bloei met maximaal 30-IFTY-bloemblaadjes en tussen vijf tot vijftien bloesems per bloem. De verschillende soorten kersenbloesem bloeit zijn enkele bloemen, half maanbloemen, volle maanbloemen en chrysanten-achtige bloemen. Ze variëren in grootte van enkele millimeter tot enkele centimeters. De bloembladen zijn afgerond en wit of roze in kleur. Er zijn een paar variëteiten van deze bloem die een langere levensduur hebben.

De Japanse bloeiende kersenbomen groeien Sakura-bomen en staan bekend om hun grote bloeiende bloemen. Ze worden ook gegroeid in verschillende delen van Japan en ook buiten Japan. Het bloemen variëren in grootte van een inch tot zes inch in diameter. De takken van de kersenbloesembloem zijn breed en sterk en kunnen groeien om meer dan drie voet lang te zijn. Hun dik hout en dicht gebladerte maken ze een winterharde plant die kan groeien in gebieden die rotsachtig en onvruchtbaar zijn.

De Hiromi-kersenbloesems zijn nog een grote variëteit om te overwegen bij het selecteren van de perfecte boom om schoonheid en kleur naar uw huis te brengen. De Hiromi-boom staat bekend als Windswept Cherry en is genoemd naar de kleine witte bloemclusters die verschijnen wanneer het over ruwe wind stroomt. De kleine bloemen zien eruit als kleine cumuluswolken die door de tuin blazen. De Hiromi-kersenbloesems groeien in verschillende kleuren en het meest populair is een lichtroze.

Het is belangrijk op te merken dat de kersenbloesems slechts één jaar bloeien en dan vallen ze af en afbreken. Dit is de reden waarom u de juiste maat wilt kiezen voor uw gebied, hoogte en type boom. De Hiromi-kersenbloesems zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogten: acht voet hoge en tien voet hoog, maar als u zich geen zorgen maakt over de hoeveelheid ruimte die ze in uw tuin opnemen, is het het beste om te kiezen voor de acht-voetige hoge stijl.

De Juniper Berberis Aristata is een andere geweldige keuze. Het produceert roze bloemen die heel vergelijkbaar zijn met bloemen van april. Wanneer deze bloemen in volle bloei verschijnen, creëren ze een mooi landschap met hun overvloed aan kleur. Jeneverbessen worden voornamelijk gegroeid voor hun prachtige bloemen, maar worden ook gebruikt als houtsoort en voor de vruchten die ze groot worden, rond, rode bessen die op rode april lijken.

Er zijn veel andere soorten bomen om te overwegen bij het maken van je landschap. Bijvoorbeeld, de lila-kersenbloesembomen produceren roze en paarse bloemen in de late zomer. Deze bomen hebben dikke takken en kleine bloemen. De Japanse rode esdoornbomen zijn winterhard en populair voor hun sierlijke en kleurrijke bloemen. Ten slotte produceren de Chinese iepbomen bloei op de bloemen van april.

Al deze bomen zorgen voor iets anders wanneer geplant in je tuin. Sommigen zullen zich concentreren op de bloei en bladeren, terwijl anderen de takken zullen benadrukken. Als je het leuk vindt om een brandpunt voor je landschap te hebben, wil je misschien een loopbrug of fontein overwegen die een of meer kersenbloesembloembomen beschikt. De takken van deze bomen bieden interessante manieren om het brandpunt van uw ontwerp in te kaderen.

Veel mensen zijn zich bewust van de schoonheid van kersenbloesems, maar ze zijn minder bekend met de andere variëteiten die bestaan. Het is een goed idee om de tijd te nemen om de variëteiten te onderzoeken die beschikbaar zijn, zodat u een beter begrip hebt van wat er is. Hoewel je mogelijk naar een specifieke variëteit wordt getrokken, kan een andere stijl net zo mooi zijn. De tijd nemen om meer te weten te komen over de verschillende typen, kunt u een meer prachtige tuin hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.