In de geschiedenis van de Chinezen is de kersenbloesembloem bekend geworden als de immortaliteitsbloem. De levensduur is zo veel langer dan die van de roos. Het kan tot zeventig jaar leven! Er is een gezegde in China dat het als een levensgrote bloem is die wijst op de kwaliteit van het leven. Het kan de liefde en affectie tussen twee geliefden of vrienden symboliseren. De Chinezen noemen het Bao Gui, wat letterlijk betekent dat onsterfelijkheidsbloem.

Kersenbloesembloemen komen uit twee verschillende soorten: de Japanse of USUI-bomen en de Chinese of Baoshan-bomen. De Japanse of USUI-bomen zijn inheems in Japan en Korea. Zij zijn degenen die de grotere bloesem produceren. De Chinese of Baoshan-bomen zijn overvloediger in China en India en zij zijn degenen die de miniatuurkersen produceren.

Voor mensen in Olden Times had de kersenbloesem bloem een zeer belangrijke spirituele betekenis. Er wordt gezegd dat het geluk en veiligheid in een huwelijk meeneemt. In het oude China was het ook een symbool van liefde en macht. Er wordt gezegd dat wanneer een vrouw flirt met een man met een bloem van een kersenbloesem en hem een huwelijk biedt, die man haar aanbieding onverwijld aanvaardt. Hij moet onthouden dat de bloemen slechts een korte tijd bloeien en dat de ware liefde eeuwig zal duren. Als een man in staat is om deze voorwaarde te vervullen, is zijn huwelijk succesvol.

Gecultiveerd in Japan uit de vierde eeuw voor Christus, deze bloemen verschijnen in verschillende kleuren. Ze zijn voornamelijk rood, roze, oranje en geel in kleur, maar sommige variëteiten zijn te vinden in verschillende kleuren. Omdat ze bekend zijn dat ze geluk meenemen, worden ze nu gebruikt voor het maken van verschillende soorten snoep. Naarmate de tijd verstreek, werden de nieuwe cultivars van deze bomen geïntroduceerd en onder hen verschenen de Jasmine en Mocha-variëteiten van kersenbloesem bloemen. Verschillende soorten cultivars van jasmijnbloemen groeien uit verschillende soorten bomen, zodat ze het hele jaar door beschikbaar kunnen zijn.

De schoonheid van deze bloem maakt het een zeer verbluffende bloem. Als je een romantisch tintje aan je bruiloft wilt geven, laat de kersenbloesem de ingang van je receptie versieren. Als je een tuinhuwelijk wilt hebben, gebruik dan de prachtige bloei van deze bloem als je middelpunt. Je kunt ze op verschillende plaatsen in je tuin plaatsen en een artistieke omgeving maken. Naast tuinhuwelijken kunt u ook kersenbloesems gebruiken op uw huwelijksceremonie.

Een van de meest prachtige soorten van deze bloemen is de Hiromi-kersenbloesems die in mooie tinten roze, paars, oranje en geel zijn. Deze bloemen zijn inheems in Japan, maar ze worden nu gekweekt als een gewas in andere delen van de wereld. De Hiromi Cherry Flower heeft een geur die waarneembaar is en het maakt de boom haar naalden na elke bloei af te werpen.

Een ander prachtig type van deze bloemen zijn de enige witte bloemen. De enige witte bloemen zijn geweldig en ze worden gekweekt in verschillende variëteiten zoals de ijsbloem, wit-bosbes, witte en zilverblauwe bloemen. Deze variëteiten kunnen in hangende manden of andere containers worden geplaatst. Wanneer u op zoek bent naar een geweldig idee om elegantie aan uw receptie toe te voegen, kunt u de verbluffende uitstraling van de enkele witte bloemen in uw elegante middelpunt voor uw tafels gebruiken.

Sommige mensen groeien ook kersenbloesems in andere soorten decoraties zoals in speciale vakken die zijn ontworpen om eruit te zien als een kist. Deze speciale vakken worden eigenlijk door veel mensen gebruikt als een plaats om hun eigen lijk en as te houden. Dit is een goed idee omdat je geen nieuwe doos hoeft te kopen als je besluit om je eigen lichaam af te komen. Als het gaat om het vinden van de meest verbluffende en elegante soorten van deze roze bloemen, draait het echt om het vinden van de juiste bloeiende boom en de juiste groeiende omstandigheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.